Acorda-ne un vot Google +

home / alegeri locale 2012

Cauta printre candidati

Lista Candidati Consiliul Local Poiana Campina


Momentan, nu exista date despre candidatii la consiliul local Poiana Campina. Daca reprezentati un candidat sau doriti sa asistati echipa redactionala la introducerea candidatilor, va invitam sa ne scrieti la candidati@alegeri-romania.ro.


Lista Candidati Primarie Poiana Campina


Momentan, nu exista date despre candidatii la primaria Poiana Campina. Daca reprezentati un candidat sau doriti sa asistati echipa redactionala la introducerea candidatilor, va invitam sa ne scrieti la candidati@alegeri-romania.ro.


Candidati Consilieri Locali - Poiana Campina

Uniunea Social-Liberala

Trimite candidat prim SMS la 1259*
pentru a vota lista de consilieri USL

duta Aurel (psd), Oprea Bogdan (psd), Toma Gheorghe (psd), Irimoiu Bogdan (pnl), Baltasescu Gheorghe (psd), Bohaltea Florina (psd), Nitu Petre (psd) Niculescu Horia (psd), Lefter Alexandru (pnl), Nenciu Gabriel (pnl), Dumitrescu Ion (psd), Trandafir Celestina (pnl), Oprea Constantin (psd), Calota Ovidiu (pnl), Dobrea Sandel (psd), Nechifor Mihai (pnl), Sovagau Ionut (pnl), Oancea Gabriela (psd)


* Cost: 2 Euro + TVA

Sondaj de opinie consiliu local Poiana Campina - Top candidati

Incepand cu data de 1 Iunie, pentru a asigura o afisare in deplina concordanta cu optiunile alegatorilor si pentru a preveni frauda electronica, metoda de calcul pentru sondajele de opinie se modifica. In consecinta, intrucat anumiti candidati sau membrii de staff ai acestora creau in mod fals vizualizari ale profilului, graficele de mai jos tin cont exclusiv de numarul de VOTURI EXPRIMATE PRIN SMS.